Concurs de dibuix de l'Ajuntament de Sant Josep


El col.egi va rebre informació sobre un concurs a principis de setembre.
El concurs tractava de fer un dibuix de com és un turista per a tu, els participants varen ser els joves de primer d'ESO del municipal de Sant Josep de sa Talaia.
La nostra professora ens va dir que havíem de fer el dibuix que volíem sobre els turistes en una cartolina de tamany aproximat a 50x65 cm. Teníem temps de fer el dibuix fins al 20 de setembre.
Tots els dibuixos ens varen dir que s'exposarien a la plaça de l'església de Sant Josep el dia 22 de setembre i entregarien els premis, que foren:
1er premi, una tablet pc 10''
2on premi, càmera de video
3er premi, càmera fotogràfica
Però el dia que volien exposar els dibuixos hi va haver molt de vent i el van suspendre. Després d'un parell de dies el col·legi va rebre la informació que na Paula Machado havia guanyat el concurs, però no sabíem en lloc i en que hauriem d'anar a l'Ajuntament de Sant Josep a rebre el premi.
Na Paula va anar amb la seva mare i la seva professora i tutora, n'Elsa. Al arribar vàrem esperar a un nin que hi faltava i varen començar i varen començar a dir  els premis, en 3er lloc va quedar en Guillermo Pérez, en 2on lloc en Jordi Llorens Ribas i en 1er lloc va quedar na Paula.
Els dibuixos eren molt polits. Un representava dos turistes esperant l'autobús, un altre una platja, i el guanyador que va ser el nostre col·legi, un avió on sortien diferents persones del món i cada un pensava d'anar a un lloc.
Després d'uns dies na Paula va rebre el seu premi, que va ser una tablet.  


Comentarios

Entradas populares de este blog

UN NUEVO CURSO